det gäller att prioritera . . .

Goder kvällen på eder alla !
Nyss kommit in efter en dryg timmes promenad, uppfriskande ! Har ju varit så förbannat trött hela dagen, så nu känns det mer än underbart att ha lite semester.
Snart drar det ju ihop sig för kryssningen också, blir borta till måndag. Eller vi åker hem på morgonen på måndag så man kommer hem tidigt, för efter en hel partyhelg är det väldigt skönt att komma hem också !
Måste få skriva av mig lite idag också. Tittade på  " Veckans Brott "i går kväll, och där tog dom upp ämnet kvinnomisshandel. Jag blev så jävla förbannad ! För av alla kvinnor som efter mycket mod och fruktansvärd rädsla äntligen vågar anmäla sin man så är det 40 % av alla anmälningar som läggs ner ! Fattar ni ?! Helt förbannat jävla sjukt ! Ska dessa kvinnor som lyckats slita sig fria från en man som slår, kränker och förnedrar behöva bli utsatt för myndigheternas hån också ?! Man slänger ut dessa kvinnor på gatan och låter dom klara sig bäst dom vill. Många får leva resten av sitt liv på flykt, det borde vara tvärtom ! Det borde vara mannen som får fly för sitt liv. Många kvinnojourer bedrivs av frvilliga volontärer ! Hur sinnessjukt är inte det då ?! Regeringen lägger sina pengar på alla politikers lyxliv, medans misshandlade kvinnor inte har någonstans att fly ! Varför i helvete kan inte dom betala för ett tryggt Sverige ?! Jag menar, när kvinnojourerna är fulla och det är personalbrist så står kvinnorna där och har inget annat val än att återvända hem. Till ett hem där hon kanske aldrig mer går utanför dörren, för då kanske det är för sent. AFTONBLADET har gjort en granskning om mäns våld mot kvinnor, våld som lett till kvinnornas död. På ett år har över 200 kvinnor blivit mördade av sina män !! Dom här siffrorna borde vara nere på noll. . . Jag blir så ledsen, men om det händer någon syster, dotter, mamma eller barnbarn till någon "viktig" människa är dom nog mer än villiga att betala för skyddat boende. Borde inte ett land med yttrandefrihet, tryckfrihet och socialt trygghetsnät ha kommit längre än såhär ? Lägg pengarna där dom behövs i stället !
Take Care !