torsdag 28.02.13

Blev bio nu på kvällen, ingen mindre än "Hansel &Gretel", sjukt jävla asbra! Jag tyckte ju om Snowwhite också men den här var snäppet bättre faktiskt! Har ni inte sett den här så gör det för den var kanonbra rakt igenom! Blev inget käk efter för blev så mätt av tacosen vi åt med Jeanette till lunch så tyckte de räckte med nåt lätt på kvällen men kom på nu att jag fan inte ätit något i alla fall. Illa när man glömmer bort att äta!
Men orkar fan inte gå upp nu så jag stänger mina blågröna och hänger upp hatten på hatthyllan för idag!
Take Care!


onsdag 17.02.13

Trött som fan. Vi dygna ju x2 när vi åkte hem från Turkiet för tre år sen, men nu har jag jobbat nätter och sovit alldeles för dåligt. Igen. Dessutom har jag ätit jävligt dålig också, typ ingenting så kroppen känns som ett lapptäcke  ungefär. Men hade ju möte allihop i morse och jag kan bara konstatera att mitt nya schema är riktigt riktigt bra ! Har även en femledighet under fyraveckorsschemat, så det är ju för fasiken underbart ! 
Nu ska jag snart få i mig lite att äta, kan ju behövas till en levande död. Typ. 
Tack så länge !
Take Care !

tisdag 26.02.13

Lyckades sova ganska länge idag, skönt! Så har nyss petat i mig lite lunch och planerar att ta en liten promenad snart. Inga fel på det heller.
Nu är det inte alls långt kvar till Ullared heller! Som jag längtar! Ska bli så gött att komma dit nu känner jag.
Har egentligen inte mycket av nytta och nöje för er att läsa just nu, men vi hörs!
Take Care!