shopping, shopping, shopping !

Goder morgon, goder middag och goder afton på er !
Lika bra att säga alltihop på en gång, för idag kommer jag nog inte hinna blogga så mycket, dels för att jag ska ut och traska en massa, dels för att vi ska laga kallops här om ett tag och dels för att jag ska ut till Rosensjö en sväng ikväll. Efter det finns det bara utrymme för sömn, för i morgon är det äntligen dags för mitt shoppingmecka, ULLARED ! Ska bli så jävla roligt. Det är en av platserna som jag tycker bäst om i detta land !
Annars rullar livet på som ett kugghjul ungefär, jobbade dubbelpass igår, och jag måste säga att det känns jävligt gött att kunna skriva in ännu fler övertidstimmar, inga fel det inte.
Nästa vecka är det dags att flyga till grekerns gudaland också, faaan vad skönt ! Bara sola, bada, äta och dricka gött.
Men nu tror jag att jag måste torka lite efter duschen, sen ska jag traska runt parken !
 
Take Care !
 

update . . .

Har ni någonsin känt er så mätta att magen är redo att i vilken sekund som helst sprängas i atomer ?! Det har jag. Faktum är att jag är så mätt att jag knappt orkar andas ens, och då är man mätt.
Men maten blev i vanlig ordning helt perfekt, om inte ännu bättre.
Vi har också hunnit med en jävla massa saker, dammsugit bilen och spolat av den ! Inte behöver man någon man för att kunna hantera en högtryckstvätt inte ! Nähdå det gör vi så bra själva !
Sen drog vi till Ö&B och Jysk, en liten utflykts och fixardag med andra ord.
Ikväll är det dags för work, work, work igen, Har faktiskt varit skönt att vara ledig lite grann, även om man längtar efter jobbet på samma gång, kluvna känslor med andra ord.
Men annars rullar livet på sin gilla gång, eller vad fan man nu sa för 200 år sedan.
Nu ska jag trippla min lille tupe, för annars kanske den ramlar av och det vore inte kul för någon av oss inblandade.
 
Take Care !
 

onsdag morgon och en jävla massa borrande !

God morgon på er !
Fick en helt underbar start på morgonen idag och ett superbra slut på kvällen igår. När jag trött som fan kröp till kojs igår kväll för att få min skönhetssömn så har ett gäng brudar ( antagligen i huset mitt emot ) förmodligen bestämt sig för att se vem som kommer upp i högst decibel genom att skrika, prata så högt att döva kan höra och skratta så att takpannorna ramlar ner från taket. Klockan var ju för fasiken halv tolv på natten en VARDAG ! Hade det varit helg har jag absolut förstått att man spårar ur, det har man ju själv gjort ett antal gånger, men på vardagarna finns det faktiskt människor som har jobb att sköta och vill få sina timmar sömn innan man ska börja jobba ! Jävligt respektlöst när man bor i lägenhet att hålla på på det viset.
Och i morse vaknade jag av att ett gäng gubbar slipade, borrade, kastade ner plåt osv osv klockan 06.20 !! Jag förstår att dom måste börja i tid men det finns väl för tusan gränser ?! När dom ändå sätter sig o käkar frulle efter en timme kan dom väl lika gärna börja borra och slipa då ?! Så det var lite tråkigt att inte få sova ut ordentligt.
Men idag blir det i alla fall biff o mos till lunch, yummie !
Och snart är det lördag också, jag längtar !!
 
Take Care !